Beatrice Lindholm

Beatrice har sjungit länge och har nyss även börjat skriva sina egna låtar. Hennes låtar har kallats för “skogsprogg” och jämförts med brittisk folkmusik från 60-talet. Hon hoppas på att få ännu mer inspiration till sitt skrivande i mentorsprogrammet, särskilt med tanke på queer representation. Hon brinner för att bidra till att fler kan känna sig bekväma och fria i vilka de är och hur en känner.

 

 

OM MENTORSPROGRAMMET

Projektet har ett konstnärligt mentorsprogram för skapande hbtqi+personer under 25 år som bor eller har bott i Norrland.

Under ett års tid finns en professionell lesbisk konstnär som mentor för att stötta en i sitt skapande på temat “lesbiskhet i Norrland genom tiderna”. Programmet börjar med en startträff och avslutas med ett vernissage av en konstutställning som ska visas på museer och konsthallar. Däremellan sker mentorsskapet på Skype, telefon och en egen träff med mentorn.

Är du intresserad av att vara deltagare i mentorsprogrammet? Maila till odysse@lesbiskmakt.nu så får du ett formulär att fylla i.

Fler lesbiska händelser
Tillbaka till toppen